Despre noi

Infiintata in 1996 cu capital integral privat, societatea a inceput prin confectionarea de tamplarie de aluminiu cu geam termoizolant. In cei 18 ani de la infintare compania a cunoscut o dezvolatare continua datorita necesitatii de a investii in tehnologie noua si folosirea materiilor prime de cea mai buna calitate.

Societatea are in componenta 5 compartimente, astfel:

Compartiment productie tamplarie de PVC

Dotarea de ultima ora a acestui compartiment  ne da posibilitatea de realizare de diferite configuratii de elemente de tamplarie (drept, curbat).

Dotare ce cuprinde linie automata de debitare cu CNC,centru de prelucrare profile PVC cu control numeric computerizat (CNC), masa de lipit la patru capete cu CNC, masa de debavurat automata cu CNC, freze, pantografe, mese de montaj feronerie, dispozitiv de calare geam termoizolant pe rama.

Profilele PVC folosite de noi sunt  Kommerling, Rehau si Z-Plast ce au in gama profile cu 3,5 si 6 camere camere / serii unicat patentate precum glasswin (ferestre structurale), premidor (glisante speciale), Aluclip, Geneo in texturi diferite de  culori si  imitatii de lemn precum si profile cu culori diferite pe fete.

tamplarie-pvc

Compartiment productie geam

Dotat cu  masa automata de debitat geam cu CNC, linie automata de spalat si capsat geam, extruder de butyl, extruder de poliuretan, extruder de silicon structural, sistem de manipulare cu ventuze pe grinda (pod rulant 4,8 To), mese rotative, mese de capsat si sigilat, instalatie de incarcat argon.

Acest compartiment ne permite sa realizam diferite configuratii de geam termoizolant. Geamul este asigurat de compartimentul de achizitii intern de la furnizori externi din Germania, Belgia, Polonia, Cehia, Turcia.

Gama de geam cuprinde geamuri decorative, flot, geam colorat in masa, laminate, oglinzi, geam armat precum si geamuri reflexive; toate aceste la grosimi diferite.

geamuri-sticla

Compartiment productie tamplarie din aluminiu si fatade ventilate

Echipamentele specifice acestui compartiment ne situeaza printre principalii furnizori de elemente de fatade ventilate realizate din materiale precum Ceramica, Trespa si Reynobond, Etalbond, pereti cortina, tamplarie de aluminiu, partitii.

Echiparea utilajului de debitare cu CNC face posibila o foarte buna optimizare a materiei prime reducand costurile de productie.

Profilele din aluminiu folosite cel mai des sunt marca Alumil si Wicona, Alumil si Saray .

tamplarie-aluminiu

Compartiment montaj

Echipele de montaj au o mare mobilitate prin dotarile specifice pot face deplasari pe santierele din tara sau din judetele limitrofe judetului Constanta. Fiecare echipa de montaj are o autoutilitara, schele modulare, schele autoridicatoare (nacela) ,minifoare electice, echiapamente si scule.

Compartiment administrativ

Inacest compartiment se regasesc contabilitatea, secretariatul, compartimentul de ofertare si proiecte, managementul calitatii.

Procesul de productie este urmarit avand la baza sistemul de management al calitatii ISO 9001/2000 implementat impreuna cu BVQI.

Urmarirea productiei se face avand la baza urmatoarele cerinte:

  • cerintele de executie solicitate de client
  • Sistem de Management al Calitatii conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001 : 2008
  • Sistem de Management de Mediu conform cerintelor din standardul SR EN ISO 14001 : 2005
  • Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale conform cerintelor din standardul SR EN ISO 18001 : 2008
  • Marcaj CE pentru sistemele de Tamplarie PVC utilizateSR EN 1279-1:2004

Avem posibilitatea de a implementa si respecta stasurile europene si nationale in domeniul constructiilor civile si industriale.