Plase impotriva insectelor

Plasele de tantari sunt extrem de eficiente in a tine la distanta aceste vietati deranjante, dar rolul lor este unul mult mai important.

Ele iti protejeaza casa si impotriva prafului si a polenului, a pufului de plop, a mustelor si a oricaror altor impuritati care iti pot patrunde in locuinta.

Tipuri de plase

 

Plase de Insecte cu sistem de inchidere pe balamale

Pe balamale

Plasele de insecte produse si montate de firma noastra pot fi plase de insecte cu balamale, plase fixe cu clipsuri de prindere sau plase de insecte tip rulou.
Indiferent de modelul ales de dvs. plasele de insecte se monteaza pe partea din exterior a tamplariei de PVC / AL. cu geam termopan.

balamale

Cadrul plaselor de insecte este din aluminiu si poate avea orice culoare dorita ( de obicei se pastreaza culoarea tamplariei sau o culoare apropiata), iar plasa propiu zisa este de calitate superiaora aceasta fiind din fibra de sticla si carbon , cu o rezistenta mare si este de culoare gri .

Plasele de insecte cu sistem de inchidere pe balamale confectionate de noi sunt de calitate superioara, rama fiind din aluminiu iar plasa de insecte de o foarte buna calitate. Ele se monteaza pe partea din exterior a tocului ferestrei si se deschid spre exterior opus balamalelor din interior al tamplariei .

Sistemul dublu de inchidere folosit de noi ( un sistem de inchidere montat sus iar celalalt sistem de inchidere pozitionat in partea de jos a plasei ne ofera si noua si dvs siguranta ca plasele nu vor fi ,,deschise,, de nici o vijelie, furtuna sau vant, indiferent cat de puternic ar fi si sunt inchise in 2 puncte de inchidere.

Pretul foarte bun pe care il oferim dar si usurinta cu care pot fi scoase de pe fereastra pe timpul rece sau pentru curatare au facut ca aceste plase pe balamale sa fie cele mai vanduta plase produse de noi.

Plase de Insecte Tip Rulou

Rulou Vertical

Sunt plasele de insecte de tip rulou care nu necesita indepartarea de la fereastra pe timpul iernii. Plasa se ruleaza in caseta de sus fara grija ca daca sta deschisa vantul o poate indoi sau deforma (cum se poate intampla la cele pe balamale cand stau deschise si nu sunt supravegheate).

plasa-insecte-tip-rulou

Nu necesita spatiu in exterior pentru deschidere si din aceasta cauza se pot monta si acolo unde exista grilaje pe exterior, sau pe balcoane unde exista sarme de intins rufe, etc.

De asemenea blocarea acestor plase se face in doua puncte de blocare, iar pentru ridicare montam special un amortizor care are rolul de a incetini(amortiza) viteza de ridicare a plasei atunci cand plasa se ruleaza in caseta.

Latimea ghidajelor laterale permit plasei sa intre in ele peste 2.5 cm (fata de alte sisteme de plasa tip rulou) la care plasa patrunde in ghidaje mult mai putin si un vant mai puternic o poate scoate de acolo.

In speranta ca aceste informatii despre plasele de insecte v-au fost folositoare in decizia pe care o veti lua, speram sa faceti cea mai potrivita alegere, iar daca va mai putem ajuta cu alte detalii sau nelamuriri va asteptam sa ne contactati.

Avantajele Plaselor de Insecte

Plasele de tantari produse de firma noastra pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) sau fixe,

Plasele de tantari prezinta mai multe avantaje. Printre ele se numara:in functie de dorinta clientului.

Acestea sunt de o calitate exceptionala, fiind construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine. Intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator. Aceste plase nu scad decat intr-o proportie foarte redusa vizibilitatea in afara si prezinta un interes sporit datorita scopului extrem de practic pe care il au: impiedicarea patrunderii tantarilor in locuinta.

  • Circularea aerului dintre interiorul si exteriorul incaperii nu este afectata in vreun fel de aplicarea plasei de tantari;
  • Materialele folosite pentru realizarea lor sunt de cea mai buna calitate, ele fiind facute din fibra de carbon;
  • Ochiurile plaselor sunt mici si delicate, insa nu afecteaza luminozitatea din locuinta si reduc vizibilitatea intr-o masura foarte mica, aproape imperceptibila;
  • Desi culoarea gri a plasei face ca praful depus sa fie de neobservat, aceasta se curate foarte usor si este simplu de intretinut;
  • Unul dintre cele mai importante avantaje este ca aplicarea unei plase de tantari nu necesita modificari in ce priveste profilul ferestrei;
  • Intretinerea plasei si curatenia acesteia presupun niste etape foarte facile: ele pot fi aspirate, pot fi scoase si spalate in dus cu un burete;
  • Fibra din carbon este un material foarte rezistent: aceasta nu se decoloreaza din cauza radiatiilor solare, se rup extrem de greu, ceea ce reprezinta un indicator foarte bun in ce priveste durabilitatea in fata vantului sau furtunii; de asemenea, plasa este foarte trainica;
  • Stabilitatea plasei este asigurata de ghidaje in cazul celor cu tip rulou si de cadrul din aluminiu cand este vorba de cele cu balamale;
  • Plasa este disponibila doar in culoarea gri, in timp ce rama poate fi alba sau maro;