Kommerling 88 plus

KoMMERLING-88plus

Profil de ultima generatie cu o constructie optima
si o adancime de 88 mm

 

KÖMMERLING 88plus este un nou profil de ultima generatie cu o constructie optima si o adancime de 88 mm, design modern si proportionat perfect.Un sistem ce ofera o izolare termica foarte buna datorita adancimii profilului de 88mm si a celor sase camere de aer.

Cele trei straturi de etansare ,datorate garniturii centrale in toate sectiunile ajuta la sporirea protectiei impotriva ploii si a vantului.

Inovatia sigiliul de cercevea rabatanta ofera izolatie termica suplimentara. Pachetul de geam termoizolant cu care se poate echipa acest sistem se extinde de la 24mm pana la 52 mm.

Acest sistem datorita proprietatilor statice imbunatatite, permite executia de ferestre mai mari ca inainte.

Noul sistem indeplineste standardul cerintelor pentru case pasive cu consum redus de energie cu valori de la mai mici de 0.8 W/(m²K).

In acelasi timp acest design de deschidere in sus existenta pentru forme si culori peentru variante diverse de suprafata prezinta culoare simpla sau woodgrain laminat sau aluminiu gol.

Acest nou sistem este un inteligent design de baza ce ofera un neobisnuit impuls valorificat sub forma de izolatie termica , fonica ,de securitate si de economie eficienta.

Acest sistem stabileste, de asemenea , un exemlu din punct de vedere ecologic folosind stabilizatori pe baza de calciu si zinc – brandul KÖMMERLING este primul producator cheie din lume pentru fabricarea de profile pentru usi si ferestre din PVC.