Kommerling GlassWin

GlassWin---Kommerling

Viitorul ferestrelor moderne a inceput!

 

GlassWin este un sistem de ferestre de 70 mm utilizat in producerea inovatoare de ferestre din PVC.

Acest sistem are o legatura între panou si structura cadru, o tehnologie de lipirea structurala a sticlei pe constructia cercevea.

Principiul este sigilarea geamului termoizolant pe cercevea care transmite fortele si consolideaza fereastra de cercevea cu un panou izolator treptat. Ca o consecinta, elemente pentru ferestre din PVC pot fi acum fabricate în marimi mai mari care au fost mai devreme posibil numai cu dimensiuni considerabil mai mari de profil.

Mai mult, sistemul profile GlassWin nu mai necesita armarea metalica a profilelor cercevea, iar structura sa multi-camera optimizata pozitioneaza panoul pentru maximizarea efectelor de izolare termica.

Ambele componente contribuie la reducerea pierderilor de caldura. În plus, GlassWin prezinta excelenta stabilitate dimensionala pentru siguranta, eficienta si functionalitate permanenta .

Particularitatile proprietatilor statice ale sistemului GlassWin permit structuri subtiri si, prin urmare un cadru mai elegant. Profilul de cercevea este complet acoperit de panoul de sticla si nu este vizibil din exterior. Acest lucru înseamna ca mult mai multa lumina intra în cladire pentru beneficiul utilizatorilor.